La diversitat és divertida a Les Planes

18 de desembre a les 16h al Casal de Les Planes
(ESPAI ECO) PRESENCIAL

Xerrada i debat per a públic adult sobre el conte La diversitat és divertida, un material interactiu per jugar amb la diversitat, principalment en relació amb la genitalitat, la identitat i l’expressió de gènere. Coeditat amb la cooperativa Mandràgores. Escrit per Laura Arcarons i Carlota Coll i il·lustrat per Eva Palomar.

► Cal inscripció prèvia a espaiperegrau@santcugat.cat

La geganta de les estrelles a Les Planes

19 de desembre a les 11h al Casal de Les Planes
(ESPAI ECO) PRESENCIAL

Presentació del conte La geganta de les estrelles, dirigida al públic adult. Amb les autores Núria Beitia i Teresa Montsech i l’editora Aida Iglesias De Prada.

La Geganta de les Estrelles és un ésser —mig àngel mig fada— que manté un fil d’amor quan cal acompanyar les nostres criatures davant de la separació dels progenitors o de qualsevol altra absència llarga (per malaltia o viatge, per exemple) d’una persona estimada. Una persona que malgrat la distància, ens pensa, ens cuida, ens té al cor. Trobar a faltar, sentir l’absència són pessigades que notem quan la persona que estimem no hi és o quan tenim por que la seva absència esdevingui abandó.
Missatgera dels petons, les moixaines, la tendresa i l’estimació, la Geganta —a través de la màgia, l’escolta de les emocions i l’apropament a l’esperit— propicia l’elaboració i recreació d’un espai interior on, a poc a poc, es desplegui la creativitat i trobem noves formes de relacionar-nos.

► Cal inscripció prèvia a espaiperegrau@santcugat.cat